Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
emesemese

Romlott02

Emese · 1 éve
Írt....
Ügyes...úszott! Fura, de örülök neki, hogy fontos neki az egészsége! Hogy fontos neki a családja! Nekem is fontos az én családom!
Nem hagynám el a férjem - már nem! 
Jó férj - szerintem....vannak hiányosságai, de kinek nincsenek! Nálunk megborultak némileg a férfi/női szerepek! Ez asszem mindkettőnk hibája! Az én határozottságom felülkerekedett az ő határozatlanságán...és ez így maradt! Hagynom kellett volna, hogy megszenvedjen dolgokkal, ami az ő dolga, még akkor is, ha én gyorsabban és hatékonyabban oldom meg ugyanzon problémát - például az a kurva hólapátolás! Nem is tudom van-e még egy ilyen hülye mint én, aki fogja és ellapátol 9m3 havat kismamaként...más tuti felkeltette volna inkább a férjét egy órával hamarabb hajnalban és lapátoljon csak...de nem...én nem! Én büszke vagyok és mindig is büszke voltam arra, hogy az a típusú nő vagyok, aki megáll a saját lábán! Anyukám mindig azt mondta, úgy csináljam, hogy ne függjek senkitől. Hogy ne kelljen valakinek a terrorját, a bántását elviselnem kiszolgáltatottságból!
Valahol viszont ez mellett a függetlenségi törekvés mellett elveszett a NŐ....
Jól esett, hogy Romlott nem tudja rólam ezeket! 
Rettegtem tőle, hogy olyan lesz velem mint Morgen! Hogy bántani fog...nem tettekkel...szavakkal! Sokszor lehet jobb lett volna ha tettekkel teszi...
Rettegtem újra azt hallani, hogy "hülyepicsa" vagyok...hogy egy "ribanc" vagyok!
Féltem, hogy ott fog hagyni....hogy megkapom a sex végén, hogy nekem is pont annyi időm volt...hát sorry...
Megkértem, hogy várja meg velem a taxit....Neki ez természetes volt...nekem nem....engem a férjem is otthagy simán bárhol....kitesz...és ott hagy...soha senki nem foglalkozott azzal, hogy félek-e éjjel az utcán, így egyidő után már nem féltem. Nem féltem hazamenni a kivilágítatlan sikátoros, gyárak közötti köves utcán sem-hozzá szoktam!
Sosem állt ki értem senki (Morgen egyszer megvédett egy vitánál...de ennyi...eltelt így kb 20 év)-megszokja az ember, hogy ha nem áll ki magáért akkor senki nem teszi meg helyette...
Romlott azt írta neki kudarc volt...pedig nem kellene, hogy annak élje meg!
Annyira idegenek voltunk...egy csomó háttérinfó nélkül próbáltunk örömet szerezni egymásnak! 
Jó volt hozzáérni....nagyon....jó volt magamba szívni az illatát....
Jó érzés volt a számba venni a farkát!
Én szeretem a számba venni....de itthon erre nincs igény...lehet ezt csesztem el....nem tudom! Nem feltétlen kell minden dolognak izgatnia....jól kell esnie!
Szimpatikus volt, de nagyon fura hogy azt mondta "nagyon jól esik amit csinálsz, de nem izgat fel" - honnan kellene tudom egy idegenről, hogy mi izgatja fel?!
Ő sem tudta rólam! Mint ahogy azt sem, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hogy a férjem hányszor nyalta ki a pinám az elmúlt 18 évben....(na jó ez most közönséges volt-bocsi) Hiába kérdezte, hogy hogy csinálja...nem tudom hogy csinálja....mert nem szoktam ilyet csinálni! Éhezem arra amit csinált! Éhezem a kényeztetésre...a simogatásra, arra ahogy megfogta a hajam és erős, határozott mozdulatokkal tolta rá a fejem a farkára! Felizgatott!
De nem tudom arra a kérdésre a válasz, hogyan csinálja...nekem egyedül szokott orgazmusom lenni! Azt tudom hogyan kell!
Szeretném ha nem így lenne! Ha megtanítana élvezni ezeket a gyönyöröket! Ő szereti a sexet és úgy tűnik jó is benne! 
S bár hazugságokkal járna, de megoldanám a Romlottal való találkozásokat!
Unokatesóm lecseszett ugyan...egyrészt a késői érkezés miatt, másrészt mert majdnem hazudnia kellett miattam, amit meg nem szeret! Nem várom, hogy más keveredjen hazugságokba miattam....
De okos vagyok! Kolloid C-vel beszélgettem vasárnap délután! Ő szintén romlott! Támogat! Ha kell lesz alibi...másik...jó....

Nem tudom lesz e ennek folytatása...ha az ész érveket nézem, akkor tudatosan átgondolva azt, hogy mindketten feszültek voltunk...adnék neki még esélyt! Hiszem, hogy jobb lenne! Már nem izgulnék rajta, hogy tetszem-e majd neki. Ne izgulnék azon mit szól a testem láttán! Nem izgulnék azon, hogy bántani fog-e akár tettekkel, akár szavakkal....Nem izgulnék milyen lesz hazaérni...mert nem volt rossz érzésem egy percig sem....

Amúgy Romlottal csapnék görbe napot!
Autópályán 2 óra Szekszárd neki....én is ott vagyok 40-50 perc alatt.....ott nem ismernek bennünket! Nyugodtan kinyithatná a kocsi ajtaját...nyugodtan megölelhetne az utcán...nyugodtan elmehetnénk egy panzióba, ahol kefélhetnénk egyet....aztán ennénk valamelyik étteremben és haza menne mindenki! 
Egy munkanapba beleférne-reggel elindulnék mint aki dolgozni megy...
 Imádnám újra érezni ahogy a csípőmet fogja és mögöttem állva a farkára húz hevesen!
 Jó volt! Akkor vad volt....tetszett! Szeretném azokat a dolgokat kipróbálni vele, amiket írt nekem napközben és este....amitől nedves lett a nunim ahogy olvastam! Amitől orgazmusom volt az irodában....
Érezni szeretném újra ahogy a nyelve a csiklómat nyalja, miközben a combom simogatja....miközben az ujjai mélyen simítják a hüvelyem belső falát...közben kapaszkodni a hajába....és nem, nem tudom mit mondja arra a kérdésre, hogy hogy csinálja, mert magam sem tudom a választ rá!
Szeretném gátlástalanabbul élvezni vele a sex minden gyönyörét! Kényeztetni, szeretgetni...
Szeretném érezni a farka ízét, illatát...
Úrja érezni ahogy jár bennem ki-be....hallani az összecsattanó bőr hangját...
Szeretném ha fogná a hajam közben, ahogy jó mélyen döfi belém....
Érezni a meleg spermát a hátamon, vagy mégjobban bennem, ahogy heves modulatok után elélvez! A sexben szerintem nem feltétlen az orgazmus a lényeg....fontosabb az ahhoz vezető út...a játék, a gyöngédség, a hevesség, a szenvedély élvezete! 
Kívánom őt....

Izgultam azon is mikor megjött a vérzésem, hogy nyomtalanul múljon el szombatig!
Van akit undorít ez....nem várom el senkitől hogy olyat tegyen ami undorítja....én sem tenném...erről pl nem is beszéltünk....nem volt aktuális.

Lehet nem ezt várta ettől a találkozástól, nem ilyenre számított....

Nem tudom akar e újra!

Asszem semmitől nem rettegtem jobban, mint attól, hogy jó lesz....és akarom majd újra...

Nekem ez a kudarc....
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!