Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
emesemese

Romlott 01

Emese · 1 éve
Romlott Kócos cimborája. Gyerekkori barátok, egy városban éltek valaha-sok huncutságot csináltak anno együtt!
Őt is véletlen ismertem meg.
Kócossal írogattunk ...írta hogy hajókázni megy! A gyerekkori barátjával! Kérdeztem tőle, hogy és ez a barátod is romlott, mint mi? Na, ő aztán csak igazán romlott....így lett a neve Romlott!
Nem használok igazi neveket! Nem miattam....miattuk! Aki ismeri az embereket akikről a sztorik szólnak, úgyis tudja ki kicsoda...(na meg úgysem olvassa ezt senki, akkor meg minekis :) )
Szóval a hajóról küldött képek után nagyon kíváncsi lettem Romlottra! Meg úgy tűnt, hogy Ő is rám! Aminek örültem! Kócos messze van....nagyon messze, s bár megszerettem Őt, esélytelen mostanában, hogy az éhségem, a szemvedély utáni vágyam csillapítsa a távolság miatt! Nem kockáztatok újra! 
Csak és kizárólag biztosra szeretnék menni! A család szent és sérthetetlen....és aki fenyegetést vagy veszélyt jelent rájuk, azt eltiporom, tönkreteszem és eltávolítom a közelükből! Örülök sokszor, hogy Kócos messze van! Néha meg mindent megadnék egy vele töltött estéért!
Rajta keresztül került az életembe Romlott....s bár nem tudom ma még mit hoz a holnap és a tegnapi heves este eredménye hogyan alakul, úgy gondolom tartom magam ahhoz amit szülinapomkor megfogadtam! 
NEM HAGYOM KI A KÍNÁLKOZÓ ALKALMAT!
Soha semmit nem bántam úgy az életemben, mint az elszalasztott lehetőségeket!
Lassan 40 éves vagyok! Muszáj élnem még! Muszáj emlékeket, élményeket gyűjtenem, amig lehet! Ettől nem leszek rosszabb anyuka...az meg hogy mennyire vagyok jó feleség....hát....na az már úgyis megborult ;)
Szóval Romlottal szépen megterveztük ezt a napot! Tetszett, hogy Férfi....ízig-végig férfi!
Hogy irányított....hogy intézkedett...hogy cselekedett...
A vasútállomáson várt! Nagyon izgultam, milyen lesz mikor találkozunk! Kedves, vicces üzeneteket küldött, miközben várt rám! Próbálta oldani a saját és a bennem levő feszültséget is!
Vitte a táskámat - nekem nem szokták a táskám cipelni....figyelmes volt...
Gyorsan száltunk be az autóba...elnézést kért, hogy nem nyitotta ki a kocsiajtót....
Nekem nem szokták a kocsi ajtaját sem kinyitni....
Szerzett egy lakást! Egy kollágától kérte kölcsön...rendes volt a kollégától, hogy segítette a jó ügyet!
Hozott bort....mogyorót...üdítőt...
Beszélgettünk....simogatott.
Jól esett...nagyon szeretem ha szeretgetnek! 
És nem! Nem akarom hogy szeressen...abból csak a bonyodalom van....szeretgessen míg vele vagyok...ez asszem erről kell szóljon!
Hogy egymás éhségét kielégítsük....hogy azt, ami otthon hiányzik, mert az idővel sajnos szürkül a legrózsaszínebb köd is, na pont ezt a szürkeséget színezze ki újra! Töltse meg az ereimet vérrel, töltse meg a napokat szenvedéllyel, vággyal!
Igen! Szörnyű érzés, hogy ezt nem otthon...s bár egy cseppet sem furdal a lelkiismeret most, azért furcsa lesz hazaérni a férjemhez és a gyerekeimhez.
Nagyon ideges voltam....még sosem ért hozzám így idegen....lehet ez is volt az oka, hogy nem tudtam elengedni magam....feszült voltam....és ő is!
Szimpatikus volt, hogy beszélgettünk erről! Mi otthon nem beszélünk az ilyen dolgokról! Nem azért mert nincs probléma, hanem mert nem tudunk róla beszélni....én elmondom ugyan, de a férjem kb.soha!
Furcsa volt hogy Romlott figyelmes....hogy Nő lehetek mellette...
Az ilyen irányú vágyaim abszolút kielégítette.
Boroztunk...simogatott...
Szopogattam az ujját.....és már ott is voltunk, hogy csókolózunk és vetkőztetjük egymást!
Nagyon kívátam a testét! 
Küldött képeket magáról...az is felizgatott...
De ahogy ott volt...jó illata volt, kedves volt, figyelmes volt! Kívántam a testét! Érezni akartam a bőrét a bőrömön....
A csókját az ajkamon, a nyakamon...
Keféltünk...nem lehet szebben mondani amit két ismeretlen egy idegen lakásban a nappali kanapéján térdelve titokban csinál! Ezt hívom úgy, hogy kefélés!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!