Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
emesemese

Kócos

Emese · 1 éve
Kócos egy messzi-messzi új ismerős!
Sokat segít! 
Igazából teljesen véletlen ismertem meg őt és a kislányát. Egy kalandparkban voltunk a gyerekekkel-másztak a drótkötélpályán! Cukik voltak, élvezték! Odalépett hozzám ez a férfi és megkérdezte átcsúszunk-e a víz fölött?!
Mondtam, hogy persze...
Megkérdezte velünk jöhetnek e, hátha úgy bátrabb lesz a kislány...
Velünk jöttek...beszélgettünk!
Ahogy a melegek megtalálják egymást, az "éhes" is megtalálja az éhest! Éljenek az ország két távoli szegletében.....de megtalálja!
Csúsztunk! Lefotóztam őket....ismerősnek jelölt a képek miatt...jó illata volt! Emlékszem az illatára-buta dolog, de ahogy a vízparton sétáltunk vissza és arról beszélgettünk hogyan jutnak hozzá a képek, a víz felől fújt a szél! Éreztem az illatát!
Szerintem fontos, hogy valakinek jó illata legyen! Akinek nem tetszik az illata, az nem tetszik mint ember sem-ez ilyen megmaradt állati ösztön!
No mindegy is! Azóta beszélgetünk....minden nap....egész nap....reggeltől reggelig....éjjel és nappal! 
Ismeretlenül nem volt titkolni valóm előtte! Nyiltan mesélhettem neki a szerelemről ami kialakult! Kérdezett....és kérdez! Jó és elgondolkodtató kérdései voltak és vannak!
Idősebb nálam 10 évvel...máshogy látja a világot!
Aztán egyik vasárnap este azon vettem észre magam, hogy nem jutott eszembe, hogy indul vissza Bécsbe.....hálás voltam....nagyon hálás! Mióta megismertem a szeretőm, minden vasárnapom a búcsúról szólt...arról, hogy nem akartam hogy elmenjen, hogy nem akartam hogy távol legyen!
Ez volt az első vasárnap ami nem erről szólt!
Elfogadtam hogy nője van!
Te jó ég....mennyire hülyén hangzik baszki...a szeretőmnek nője van!
Ezen a vasárnapon ez sem foglalkoztatott!
Asszem ez volt a "vízválasztó"!
Amikor először Valaki más és a Vele töltött idő és beszélgetés fontosabb volt, mint a szeretőm utáni vágy és aggodalom....
Azt hiszem ekkor kezdtem el lezárni-végleg!
És ezért örökre hálás leszek ennek a kedves kócos idegennek! ????
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!