Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
emesemese

El nem küldött üzenet 01

Emese · 1 éve
Azt hiszem sok vagyok néha....
Próbálok Veled beszélgetni...néha idő, néha meg kedv hiányában nem vagy partner ebben! Szeretnélek megismerni mint embert, de sokszor azt érzem, hogy Te nem szeretnéd ezt! Hogy azért nem válaszolsz kérdésekre, mert nem szeretnéd, hogy ismerjelek!
Nem szeretnél közel engedni magadhoz, mert ez szex volt....és ennyi!
Messze vagy! Azt gondolom, hogy attól, hogy beszélgetünk nem leszel közelebb!
Attól, hogy elárulsz magadról dolgokat, nem leszel az életem része! Nem leszel segítségem a mindennapokban! Erre ott van a férjem! Neked meg a feleséged! Én nem akarok Veled moziba menni vagy színházba! Nem akarok veled vásárolgatni....nem akarok nemtommilyen közös programokat! 
Szerintem ezt a Szekszárdi görbenapos dolgot is félreértetted....én nem akarom, hogy idegyere! Csak egy lehetőségként éppen az a város jutott eszembe, ami nem a Te városod és nem az Én városom! Nem azt mondom, hogy nem innék Veled valahol egy kávét vagy nyalnék egy fagyit...és azért írtam egy idegen várost, mert nem kell a cirkusz! Nem akarom a családom feladni miattad és Te sem miattam-mert ez egy egyszeri szex volt! Nem kell ennél mélyebben tovább gondolni!
Szeretnélek jobban megismerni, mert még mindig úgy gondolom, hogy lehetne fergeteges! Olyan igazi ruhaszaggatós, amikor a felgyülemlett feszültség, vágy, kéj, erotika és szenvedély egyszerre robban ki az emberből! Amikor nem érdekel a hely és az idő, csak az, hogy a másiknak örömet szerezz! Hogy kielégítésre lelj a szürke hétköznapokat kiszínezve egy kis adrenalinnal!
Szeretnék Veled találkozni még!
S bár másra vágyunk ezen a téren, azt gondolom meg tudod adni nekem a simogatást a kényeztetést, a szeretgetést, ami nekem hiányzik! Vágyom rá, hogy végigsimítsd a karom...hogy az arcomat simogatva az ujjad a számba dugd és szopogassam...vágyom rá, hogy az inged gombolva a nyakad csókoljam és érezzem az illatodat! Vágyom rá, hogy végignyaljam a farkad és enyhén megszívva húzzam ki a számból...közben az arcodat nézve, s látva rajta ahogy felhúzod a szád szélét vicsorítva....közben a hajamba túrsz...és mélyen belenyomod a fejem a farkadba újra és újra! És dícsérsz közben, hogy jól csinálom! Felizgat! Nem csinálok itthon ilyet! És felizgat! Maga a tudat, hogy jól csinálom és jól esik Neked, amit csinálok! 
Vágyom rá, hogy a meleg nyelveddel izgasd a csiklómat, miközben hosszú ujjaid fürgen járnak ki-be a nedves puncimban!
Hogy nem tudom megmondani a kérdésedre a választ, hogy hogyan csináld...csak nyald, mert élvezem, ahogy nyalod!
Még mindig azt vallom, hogy nem az orgazmus a lényeg, hanem az odáig vezető út! A játék, amit egymással játszunk egy titkos helyen....lopott időben!
Vágyom rá, hogy mögé állva a farkadra húzz....és irányíts! Mozgass, légy a FÉRFI! 
Aki tudja mit akar és megkapja azt!
Aztán kihúzd belőlem hirtelen, hogy újra a számba vegyem és nézzem az arcod, miközben a nyelvemmel fürgén izgatom a farkad érzékeny részeit!
S mikor eljutottál oda, hogy hiába harapsz az ujjadba, már nem tudod tovább uralni a tested....akkor mélyen told belém újra, hogy érezzem ahogy a meleg sperma lüktetve lövell belém!
Ezek után hemperedj mellém megpihenni! 
Engedd, hogy lélegzethez jussak és engedd, hogy átöleljelek...hogy érezzem a nedves bőröd az enyémen!
Hogy simogasd a hajam....hogy simogass és szeretgess UTÁNA is!
És nem! Nem akarok sem az életed része lenni, sem szerelmesnek lenni!
De a jó sexhez kell, hogy ismerjelek, kell, hogy vonzalom legyen....kell, hogy érzelem legyen!
Nem foglak zaklatni, nem foglak keresni, ha nem keresel, mert ha ez a vágy egyoldalú, akkor úgyis megvalósítatlan marad a fantázia!
Tetszett mikor azt írtad, mit művelnél velem....orgazmusom volt olvasva a gondolataidat....de most nem írsz ilyer...és nem tudom hol rontottam el...miért nem írsz ilyet, miért nem küldesz merész fotót....
Egyszer talán kiderül....nem fogom megkérdezni! 
Hagyom, hogy ez alakuljon! Hiszem, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténik!
Mert az Éhes megtalálja az Éhest!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!