Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
emesemese

Düh

Emese · 10 hónapja
Nem akarok ezzel lefeküdni...hát tessék: dühös voltam a helyzetre, hogy megint tőlem veszi el a sors az időt, amit veled lehetek! Hogy megint tehetetlen vagyok a helyzettel szemben és gyűlölök tehetetlen lenni! 
Dühös voltam, mert nem éreztem, hogy törekednél arra, hogy valahogy megold a dolgot és velem legyél egy kicsit legalább! Hogy mikor a Dunaparton elbúcsúztunk azt mondtad szeretnél a szombati program előtt még látni, de nem éreztem, hogy ennek a megvalósítására törekednél! 
Annyira vártam ezt a szombatot...hogy legyen egy olyan igaz randink! 
Készültem rá....
Aztán mikor írtad, hogy mi a helyzet, akkor először ürességet éreztem....vártam, hogy írod majd, hogy helyette melyik nap leszel velem, hogy kicsit kompenzáld ami elmarad....de ez az üzenet nem érkezett meg! Vártam, hogy mikor azt írtad, kértél szabit a halasítás miatt és ezért nem tudsz keddre, akkor utána odaírd, hogy de köv.hétre tudsz....hogy legyen ott a lehetőség, amiből érzem, hogy vagyok olyan fontos mint a halak....
Hogy csenj nekem is időt!
És nem! 
Nekem sem egyszerű megoldani....de megoldom, mert meg akarom oldani! Néha úgy érzem a kifogást keresed és nem a megoldást! 
Dühös voltam magamra, hogy beleéltem magam tényleg, hogy moziba megyünk, hogy csillagokat nézünk...hogy nem kell rohanni! Tetszett, hogy határozott FÉRFI vagy...hogy te kínáltad fel hogy töltsük együtt az estét...tetszett a program is!
Aztán husss....
Néha nem tudom, hogy te tudod-e, hogy mi vagyok én neked?! 
Az oké, hogy nem csak hús, az oké, hogy fontos vagyok....de mit mondánál az Anyukádnak például?! 
Ki vagyok én neked?
Keress egy barátot! 
44 éves vagy! 
Biztos vagyok benne, hogy van olyan ember, akiben megbízol! Keress egy barátot, aki alibit biztosít! 
Aki nem kérdez, hanem hozza a lapátot! Akinek pont azt mondanád vagy még többet rólam, mint az Anyukádnak...
Dühös voltam, mert úgy éreztem hülyét csinálok magamból, már akkor, mikor felajánlottam, hogy elmegyek érted, ha nincs kocsid! (Ez nem az én dolgom lenne! Ez lenne a barát dolga, hogy ilyenkor ott van és segít...és vele jössz el a buliból....és vele vagy hajnalig...és mikor elhoz, hogy velem találkozz, akkor nem kérdez, nem ítélkezik, csak jó szórakozást kíván!)
 Dühös voltam, mert a férfi tettei megmutatják mennyire fontos neki a nő...dühös voltam, mert ha volna egy barátod, az ma elvitt volna az autószerelőhöz, ahol tüzetesen át kell beszélni, hogy mi van és mi legyen a kocsival!
....ahova nem viszed magaddal a csajod...
... ha fontos vagyok, akkor okos vagy és kitalálsz legalább egy olyan dolgot, amit egyedül kell intézned, hogy megszabadulj tőle 2 óra hosszára, ha már a szombat ugrott, akkor lássuk egymást....
de úgy tűnik ennyire nem vagyok fontos
...és ettől pedig csalódott voltam
...és dühös magamra, hogy azt gondoltam, hogy igen....
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!