Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
emesemese

Az egész világ romlott!

Emese · 1 éve
"-Nekem kb mindenem fáj most-de az a jólesős...aminek oka van
-Mármint?
-12km....még sosem futottam ennyit
Baromi jó érzés volt!
És tudod mi a vicc? Hogy simán ment volna több is...nem a szusszal volt a gond! Szerintem cipőt kell cserélnem! A 10-11dik km-nél már fájt a jobb térdem! Igazából tudatosan álltunk meg, nem azért mert elfogytunk. Nekem 14km az álomcél.
-Meglesssssssssssz!
-Mikor tavaly szeptemberben elkezdtem az " 2perc futás/1 perc sétával", sosem gondoltam, hogy idáig jutok, hogy 1.5 órát futok megállás nélkül.
Csak akartam azt a bikinit....mondjuk a hasamra pont nem hasznos....utána meg akartam hogy Morgennek fájjon, hogy jó nő vagyok és nem az övé! Tul.képp ez megvan.

Annyita vágyok egy kis kényeztetésre...szeretgetésre! Vágyok egy kandalló előtti beszélgetős, cirógatós elhemperedésre...apró csókokra...csak arra, hogy kedveskedjen valaki!
Elmennék most veled a Kisházba....még fát is segítenék hasogatni, hogy tüzet rakjunk...innánk bort...feküdnék az öledben a földön egy báránybőrön....vagy te az enyémben....és csak cirógatnálak az ujjaim hegyével...
Nyugi lenne....reggel aludnánk míg fel nem ébredünk!
-Aahhhhhhh
-Kikapcsolnánk a szaros telefonokat...reggel kv illatra ébredhetnél....és csak belebújnánk a paplanba és kiülnénk a teraszra ...zokniban.
- Is
- IS
Vágyom meglógni a világ elől...vágyom egy görbe napra!
Imádom a gyerekeimet...de vágyok kilépni abból hogy "Anyu"...és csak NŐ lenni valakivel. Még ha pár órára csak...akkor arra a pár órára! MásikOrosszal szoktunk ilyet játszani...imádom.
Szerintem neki is tetszik ez a játék....Ő is egész más olyankor.
És nem érdekel melyik az "igazi MásikOrosz", mert mindkettő Ő....csak vannak dolgok, amiket az ember azért csinál, mert ezt szoktá meg tőle...ez az elvárása a környezetének!
Sokszor fájdalmasan szörnyűséges.
És tudod, most hogy már nem vagyok jókislány egyre jobbam látom, hogy az emberek szenvednek a magukra erőltetett szerepekben.
Hogy együtt vannak, mert úgy helyes...úgy a legjobb mindenkinek....úgy a legjobb a gyerekeknek, az anyagiaknak.
Csak Nekik nem!
- Hát igen!
- És mikor elérik azt a kort, hogy kiléphetnek egy-egy szerepkörből (legyen az egy munkahely váltás, vagy pl felnőnek a gyerekeke és már nem visszatartó erő) akkor jönnek rá, hogy mennyi IDŐ ment el.
És sosem fogják visszakapni azokat az éveket.
Ezért mindenki inkább titokban éli ki a vágyait, titokban elégíti ki az éhségét a szenvedélyre...mert az emberek gyávák és a nem adják fel a biztonságukat, a stabilitásukat a bizonytalanért."
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!