Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
emesemese

Álmodtam 01

Emese · 1 éve
Az éjjel, hosszú hónapok után újra álmodtam! Tudom, hogy a kutatók szerint mindig álmodunk, csak nem emlékezünk rá mindig!
De ez most azért volt fontos, mert aludtam is!
Az elmúlt 2 évben nem sok olyan éjjel volt, amikor 3 óránál többet aludtam egybefüggően! Először mert Morgennel beszélgettem éjjel...aztán mert a lelkem nem hagyott...meg mert rosszul voltam....rettegtem az álmoktól! Féltem aludni, rettegtem ha csönd volt!
Míg beszélgettünk és játszottuk a villámjátékokat, addig nagyon élveztem! Fel voltam töltődve, tele energiával...sokszor a férjemen vezettem le a sexuális izgalmi állapotot! Akkor ettem zöldkávé kapszulákat...azt hitte attól van extra sexuális étvágyam! Rámásztam reggel, este, napközben! Dugni akartam folyamatosan! 
Morgen utáni vágyaim így próbáltam levezetni! Sokszor elutasított, ami csalódás volt! 
Aztán jött a február...amikor már Morgen nem akarta folytatni...nem írt....hiányzott, aggódtam miatta...meg akartam beszélni vele a dolgainkat, de nem akart kommunikálni velem!....olyan volt, mint aki eltűnt 3 napra én meg idegbajt kaptam, hogy mi lehet vele...
Végül küldött egy üzenetet: nincs veled semmi baj, meg nincs senkim, de nem akarom ezt így folytatni tovább!
Azt hittem agyvérzét kapok! Nem hittem el...
Van egy pasi, aki belemegy egy szeretői viszonyba egy 3 gyerekes anyukával...neki senkije nincs, csak a kislánya...senkinek nem tartozik magyarázattal...mégsem jó, hogy valaki várja, hogy valaki szeretni akarja...hogy valaki kívánja!
Ekkor kezdtem el azért nem aludni, mert járt az agyam folyamatosan! Kerestem a miérteket! Végül egyik nap, mikor elment mellettem kocsival, utána mentem! Bekanyarodtam mögé az udvarába....nem érdekelt, hogy ki lát vagy ki nem! Kiabáltam vele! Kiborultam azon, hogy nem teheti ezt így velem! Hogy magyarázza meg, hogy mielőtt elutazott még minden rendben volt, mi történ abban a 3 napban!
Asszem ekkor tört el minden!
Csúnyán beszélt velem. "Ha befejezted a hisztit, akkor gyere be, főzök egy kávét!"
Bementem, kávéztunk....levetkőzött és beült a kádba! Én meg mint a hülyék, álltam a fürdőszoba ajtajában és kb könyörögtem, hogy indolkolja meg...
Azt mondta, ha tudtam, hogy milyen szeretőnek lenni (és tudta, hogy voltam), miért hagytam hogy ő az legyen?!
Mindig én voltam a hibás....mindenért...még azért is, ami NEM AZ ÉN DOLGOM!
(Folyt.köv)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!